livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Bränd

Publicerad 2016-07-25 12:56:58 i

Sällan eller aldrig bränner jag mej numera men igår gjorde jag faktiskt det! Precis där shortsen brukar täcka där är jag gris rosa. Ingen fara men ser lite komiskt ut.
Idag har vännerna från Fjärås åkt vidare och vi har varit i stallet och hoppat lite inför meetinget. Han var fräsch och glad, fick med dottern att hålla igen lite på gasen. 
Blir nog en cykeltur på Ölands stäppen i eftermiddag när den värsta hettan lagt sej. 
Har sagt det förr och det tåls att upprepa,  jag älskar Öland! 
//Tina 

Olika djur

Publicerad 2016-07-24 15:34:11 i

Hemma när jag springer möter jag harar o rådjur som mest.
Detta är vad jag möter kl 07:00 på morgonen på Öland..
//Tina 

Stundens ingivelse

Publicerad 2016-07-23 14:36:14 i Allmänt,

Ibland blir det bra. Grannen på campingen har också sin häst i samma stall och Alice blev lite sugen när hon berättade att dom skulle tävla på Udden, där var hopp, dressyr både ponny o häst. Sagt o gjort vi efteranmälde och på årets varmaste dag begav vi oss på ponnyhoppning. Lb bedömning A1a, vilket innebär att det är som förr i tiden när jag tävlade, man gör sin grund och är man felfri så går dom felfria in och gör omhoppningen. Vi tittade först på en del andra ekipagen ,Stockholmsvänner som bor på sommaren på Öland var där och plockade hem två blågula rosetter. Vi känner inte dom så väl men en värmande kommentar var: vi följer och ni verkar ha så kul när ni tävlar, så mycket glädje.. Det värmer! När vi plockade ut prinsen så var han som vanligt, inte mycket att hurra för på framridningen, kan tänka att dom som står och tittar ut konkurrenterna snabbt sollade bort honom som en segerponny. Men piloten vet vad hon gör och att harva runt i paddocken är inte deras melodi, nej, ut o hoppa terräng hinder! En glad ponny gjorde en bra runda och var felfri. Många uppskattade kommentarer om ekipaget från publiken, är ju kul! Tre till omhoppning och dom höjde 5 cm. Det blev spännande! Piloten taggade upp ponnyn, jajja men nu rider vi!! Och det gjorde dom och vann! Att vinna en tidshoppning på ponny som har ryktet om sej att vara seg, var stort. 9 hundradelar till 2an, idag var marginalerna på vår sida!
Som vinst fick dom ett jättefint kort i ram som var taget av en fotograf. Vi är ju lite bortskämda med Robbans kort men kul o få ett härifrån också. Vi åkte hem dammiga och varma och landade i ett färdigdukat bord hos goda vänner! Det var väldigt skönt!
// Tina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela