livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Full rulle på landet

Publicerad 2016-10-29 10:07:49 i Allmänt,

När jag slog upp mina ögon denna morgon blev jag lite full i skratt. 3 Johan var på gården. Min och två till. En grävmaskinist och en höbonde. Full rulle redan från start med andra ord. Jag hade bestämt sen innan att det var springdags på morgonen och vilket fantastiskt väder att springa i, lite kallt i motvinden men annars helt ljuvligt!
Man får lite extra energi och jag var tvungen att stanna och ta kortet! En hyfsad runda för att den gamla hunden också var med.
Jag gick en sväng bara med den gamla i går eftermiddag, ibland känner jag att hon behöver lite egentid och det är riktigt avkopplande att gå med henne. Hon följer mej och jagar inte så jag kan gå där med min bok i öronen och bara koppla av. Jag tog en del kort på vår underbara omgivning!
Fina Kissy!
Ljuvliga löv!
Dessa två sista kort tog jag när jag väntade på att yngsta sonen skulle komma från praktiken med bussen, och jag satt i solen och väntade. Det riktigt var en magisk känsla. Väl hemma skulle dottern iväg på spökfest så det blev en lugn kväll hemma för mamman! // Tina

Mitt gäng

Publicerad 2016-10-28 07:30:38 i Allmänt,

Igår var vi ute hela gänget och njöt av solen. Av med täcken och tanka D-vitaminer! Det funkar faktiskt riktigt bra med att gå med en ponny och två hundar samtidigt som dottern rider med på sin prins. Annars är ju Torsdagar riktigt tråkiga, städning på schemat och så lätt det vore att ha en Inga, som gör så det är färdigstädat och sorterat. Sen kunde ju Inga också laga mat och handla. Framförallt hitta på mat till familjen som är omväxlande och näringsrik. En Inga, det borde man ha! Nu stundar helgen, när klockan ringde i morse och man inser att det är Fredag, den känslan är precis så underbar som det låter. Nästa vecka lov, jag är ledig Måndag och Tisdag för att vi skall vara i Falkenberg och ta grönt kort i Fälttävlan! Det blir kuligt och vi hoppas på sol och inte ösregn! // Tina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela