livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

En träning

Publicerad 2017-08-20 10:25:06 i Allmänt,

I går så åkte vi till Kvibille och till något som heter Pay and Cross, det är som en clear round fast på terrängridning. Vi har aldrig varit här och blev glatt överraskade, vilken fin bana och trevligt folk som höll i det hela! Vi har ju hört att i Fälttävlan kallas det ofta för en familj, den känslan fick vi nästan igår. Malin och Axlon var också med och Ellen från Fjärås ryttarförening var också med så vi var inte helt ensamma. Diamond fick följa med idag, han har ju bara hoppat Sugar cup förra året så det var en ny upplevelse för honom.
Han var lite tveksam mot dom första hindren, kanske ögat spökade lite också.. Men han hoppade och fick en fin runda med bra flyt på slutet.
Vackert smyckade hinder!
Bra träning för tittiga hästar!
Papporna var inte så stressade...
Nu står jag klar för start, är du med piloten?
Diamond hoppade 60 cm och Frisky 70.
Det gick bra även för Malin, trots att dom på framridningen tappade en sko och fick gå ner en höjd!
Ellen fick också en bra runda och tid att träna på dom hindren som hennes ponny tyckte var lite läskiga. Det är så bra med sådana arrangemang, man får träna och öva med trevliga personal! Tror vi alla var nöjda när vi rullade hemåt. Vi tog det lite lugnt när vi kom hem och tittade på fälttävlan på tv i ett par timmar! Vilade lite inför grannens kräftskiva, som var goa och glada folk, grannarna från vägen. Trevlig sammankomst, som vanligt. // Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela