livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

En annorlunda kväll

Publicerad 2017-12-21 07:15:06 i Allmänt,

Igår gjorde vi nåt som vi verkligen inte brukar på en vardag. Vi var i Göteborg! För många inget konstigt alls men med min spar energinivå så är det stort över det vanliga. Alla utom Emil var med. Vi åkte till Jul på Liseberg ihop med familjen GGB, dvs Ida, Janette, Robban, Cathis och Conny. Vi hade jättetrevligt och Ida och Alice åkte en hel del attraktioner, bla Balder 3 gånger. Ingen kö alls så det var bara att springa igenom.
Kan tänka mej om det varit kall grader och snö hur effektfullt det varit, men det var jättefint även nu!
Vilket pyssel att få upp alla ljusen! Maken som älskar jul och ljus funderade snabbt ut hur hans skulle få till ett sånt träd hemma, gärna blinkande.... En del tävling blev det allt och jag vann när vi satt på en hel rad och prickade bollar så bilar gick framåt! Inget pris för tiden var för lång, men vilka tävlingsmänniskor vi är allihopa, strid på liv och död!
Luftgevärs skyttet vanns av Jeanette och Johan, även Ida var en hejjare på detta! När vi rullar hemåt från stora staden, då känner jag en tacksamhet, vi har goda vänner, skratt och vänskap för alla, vi rullar hemåt till landet, lugnet och där jag trivs bäst. Sonen gick ner och nattade hästarna, så det var bara att krypa ner för mej och dottern. Inte svårvaggade precis. // Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela