livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Rallice

Publicerad 2017-07-20 09:51:40 i Allmänt,

Det var namnet som kom på tal igår, vi var på Kärret och hoppade Rallys andra Clear round i Sverige. Han älskar ju att hoppa och gör det gärna och stort, blir lite stark mot hindren så vi hade ett lite skarpare bett, så Alice hade en liten chans att få till ett flyt i rundorna istället för en kamp mellan hindren. Jag är ju den första att skriva under på att inte sätta in massa konstiga skarpa bett men detta är som ett vanligt bett med lite hävstångs effekt. Sen är det ju som vi vet, att det är lydnad och åter lydnad som gäller och dressyr som skall tränas i mängder. Extra kul var att familjen BGG var där och hade med sej Grodan som kom från samma stall på Irland som Rally och Robban som kom från den underbara mannen Kieran. Robban är ju liksom min typ av ponny, 6 år gammal och gul!
Grodan är en jättetrevlig fin skimmel som hoppar vigt som en katt.
Båda två lotsades runt av Ida och hennes pappa Robert ( Robban nr 1) har tagit alla dessa fina bilderna! Någon som är intresserad av framtidens ponny så hojta till, här är två väldigt lovande och fina ponnier! Robban nr 1 kom på nya namnet på ponny o pilot igår, Rallice! Båda gillar fart och fläkt och det går undan på järnvägen!
Ni vet, Garcia foto!! Vi hoppade 70 och 80 cm, på första rundan fick Rallice till ett jättefint flyt och piloten var så lycklig!
Fick känslan som hon strävat efter, framme för skänkeln och ändå under kontroll.
På andra rundan blev det ett kråkhopp som vi fick förevigat också!
Rally vill verkligen inte riva och då gör han så gott han kan för att reda ut situationen. Vill ha med ett kort som är fint men visar att det inte går som på räls alla gånger, man måste lära känna varandra och dom har ju bara kamperat ihop i två månader nu. Fina språng för övrigt och inga fel på hinder alls.
Lycka, hon älskar verkligen sin Rally, dom är lite lika. Ser sej omkring, sticker inte ut och avvaktar lite vad som händer, sen när dom är på banan så är det fullt fokus framåt och älskar att göra det dom är där för!
Jag kan inte tacka nog denna fantastiska fotograf Garcia foto, förevigar Alice och det är värt så mycket och ger så mycket värme i hjärtat! Vi satt kvar och tittade på resten av hästarna och solen gick ner sakta över bergen, Rally togs hem av hussarna och sommarkvällen i semestertider var som allra bäst. // Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela