livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Händelserik dag

Publicerad 2017-06-15 07:47:28 i Allmänt,

Ibland händer det mycket på en dag. Började tidigt och fick ett samtal från en granne strax efter 8 på morgonen, hästarna är lösa! Satt själv i möte och fick lite lätt panik, hästarna var på Sätilavägen och där kör folk inte nådigt. Maken ringdes och han for hem och tillsammans med grannen fick dom fångat in hästarna som inte var våra, utan grannens! Som tack för hjälpen likt en brandkårsutryckning fick Johan ägg, en hel massa goa ägg!
Ingen skada skedd, alla hästar på plats och jag kunde andas lite på jobbet. Eftermiddagen kom och jag for hemåt, hämta dotter på skolan, ut med hundar, laga middag och iväg till träningen. Det är en ynnest att ha en tränare med bra material, igår var det vatten träning och folk åker långa vägar för att kunna träna sådant, som Lena har och vi kan träna på när vi vill. Lillprinsen var med, dottern känner själv att det är nog sista tiden för dom att tävla ihop, hon börjar faktiskt växa och bli lite lång. Denna modiga gulliga ponny hoppar stora vattnet som ingenting!
Dom är ett bra team, litar på varandra. Han är inte snabbheten själv, han är däremot trygg och säker. Häromdagen sköt han av Emil när dom hoppade en mur i skogen i galopp, en bockning på det och han for som en projektil. Så han kan busa han med. Men igår sa Lena till storhästarna som var efter på träningen och stod och tittade, se detta är en B-ponny som hoppar detta så lätt, inga ursäkter för en storhäst att inte göra! Gulliga Diamond, han är bra för Alice, och dom njuter nog båda av tiden dom har kvar att ha kul ihop!
// Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela