livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Det är svårt

Publicerad 2018-02-22 08:46:21 i Allmänt,

Dreamer var hos veterinären igår, dom håller med oss. Hon är inte bra, inte alls bra. Men alla prover och värden är bra konstigt nog. En sk vanlig veterinär tog hjälp av en invärtes medicin specialist. Dom hittar inte felet. Vi kan bara konstatera, hunden kan inte mås som hon gör! Vi väntar på att dom skall ringa, dom skulle fundera och diskutera på sitt håll. Älskade hund. div>
En mycket ung Dream.. Jag hämtade Alice i skolan, blir så rastlös i kroppen och vi sadlade hästarna och red ut i snön. Det kändes som att rida i bomulls fält!
Små vita tottar i hela sly skogen!
Frisky var go o glad, vi tränade på att rygga i backe och gick jättebra idag. Lilla bus prinsen var på hugget, sekunden efter kortet togs tog han fart och prejade sej förbi, han skulle vara först!
Kolla in älsklingshjälmen som nu är tejpad med silvertejp! Fördelen med snön, som jag egentligen inte gillar är att vi kan trava och galoppera på vägarna som har stora stenar och ojämnheter, så det blev faktiskt en kondisrunda så både jag och Alice var helt genomsvettiga. Hästarna frustade och var jättefina! Kvällen tillbringades med att titta på semi finalen av Sverigeponnyn, där Alice kompis gick till final! Så vi får se dom på Lördag när vi skall dit! Inte utan jag minns känslan när Frisky var där med Lina, hua mej så spännande det var!
// Tina
Kommentarer (0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela