livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Tylösand

Publicerad 2018-07-06 08:22:43 i Allmänt,

Gamla pappan har ju varit sjuk ett tag, rätt mycket sjuk och då när man bor i Halland hamnar man på Halmstad lasarett. Dit är det ju en bit hemifrån, så det tar en eftermiddag när skall ta sej dit.
Vi åkte dit, han är nog mycket bättre kan jag tro för han var rätt grinig både på sköterskor och maten så det är väl positivt. Inte hemgång på långa vägar men kanske flyttbar närmare hemma.
Lite Flashbacks blev det allt när vi parkerade precis där bilen rasade för några veckor sedan och Alice var så jätte sjuk. Fick lätta upp stämningen med ett bad på Tylösand. Har aldrig varit där faktiskt men den är ju känd.
En vacker och otroligt lång strand i en bukt. Det var inte direkt överbefolkat en blåsig Torsdags eftermiddag men det passade oss bra.
Ett dopp blev det allt, jag är ju ingen badfantast men sälen till dotter tyckte det var härligt varmt och massor av vågor!
Uppställda på kommando!
En Max hamburgare blev middagen så nu får vi allt börja laga lite mat, Pizza ena dagen och hamburgare andra, inte jättebra kan jag känna....
Sista dagen på jobbet innan 6 veckors ledighet från Stadshuset väntar. Valde att prova o cykla till jobbet, ca 2 mil, tog en timme och gick ganska bra!
Mycket dofter en morgon som denna!
// Tina
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela