livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

51

Publicerad 2018-03-08 08:40:08 i Allmänt,

Idag blir världens bästa man 51 år! Han man kan lita på i alla väder!
Alla barnen och mamman var uppe innan tuppen och frukost på sängen, så tidigt att alla barnen däckade om igen! Vi vaknade till 1 dm nysnö, inte klokt detta! Nu vill vi ha vår! Vi var hos Lena i går kväll, tack o lov att det inte var så mycket snö på vägarna då! Transporten är lagad så nu har vi fram dörr också! Hejja maken! Rally är verkligen skeptisk till detta med bommar och markarbete..
Men vilka framsteg han gör, bara han förstår vad han skall göra så gör han det. Vi skrattade gott åt honom, under uppvärmningen passade Alice på att trava över dom mjuka bommarna för han skall acceptera det på marken, det gick rätt bra men en gång så trampade han på en mjuk bom på mitten så den liksom böjde sej i en båge uppåt, han gjorde ett jämfota hopp rätt upp i luften och landade, på bommen och det skvätte till sand så ett skutt rätt upp igen! Han tror verkligen att det är krokodiler! Att Alice inte åkte av är ett under! Han är lite som en clown, ser rätt dum ut när sånt händer! Men hoppningen går fint och han är så bussig.
Lena gillar honom och Alice älskar honom så det är en bra kombination! Framsteg redan nu och det siktas ju högt så detaljerna är med redan från början. Men som sagt, bommar på marken = krokodiler! // Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela