livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Bordtennis

Publicerad 2018-03-27 13:59:57 i Allmänt,

I morse sa maken något kul som blev dagens skratt för mej.
Alltså helt ärligt, det är inte kul o gå ner och fodra på morgonen, pulsa klockan strax före 6 i snön... Jag håller med, det är en tung period att ha häst just nu...
Så här är det inte i alla sporter, typ bordtennis..
Försök och säg till Alice att hon skall börja med bordtennis, dagens skratt!
I går kväll satt hon och lyssnade på en Clinic med Sylve Söderstrand och Angelica Augustsson på Kärret. Lyssnade och hittade inspiration. Detta fick hon av Emil o Malin i födelsedagspresent, och hon fick verkligen en kick av det. Hem och ridsugen som sjutton, galopperar in och borstar tänderna. Klockan var över 21 på kvällen så något ridande blev det inte alls.
Mamma hade redan varit ute med gul ponny och ridit riktigt långt, försökt ta tillvara vädret, snövägar i skogen och lagom mjuka landsvägar att galoppera på. Vi var svettiga båda två efter detta pass. 1½ timme ute, nu är det ju lite ljusare på kvällarna.
Sen denna snö i morse igen, glad över min toppenbil i detta vädret. Halt som sjutton på vägarna neråt Fjärås.
Tja, det blir att brodda på igen och vara glad över det vita som lyser upp lite. Men var är våren??
Jag tycker tiden segar fram, längtar till Påsk och lite ledigt. Aldrig går väl tiden så långsamt som när man väntar på något gott.
Ledig, jag behöver lite break nu från allt jobb, varit mycket av den varan sista tiden, inga hundar att skynda hem till och ljusare på kvällarna gör också att jag inte behöver skynda skynda hela tiden.
// Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela