livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Prisutdelning

Publicerad 2018-10-23 06:56:03 i Allmänt,

Vissa saker i livet vill man ju bara glömma även om slutkontentan blev rätt bra ändå.
Just en sån händelse är 20:e Maj i år.
Alice debuterade i LA i laget för Varberg. Ni minns, bilen som rasade, vi fick rida till tävlingen och Alice var så sjuk, i vad visste vi inte då men det var ju Bältros. Förtränga hela alltet hade varit det allra enklaste men Alice gjorde trots hon var så sjuk en fantastiskt insats för laget och i förvirringen där nere missade Halmstad vilket lag som hamnade på totalt andra placering, detta uppdagades dagen efter av Varbergs duktiga folk, men då var det ju lite försent, dom gick upp i Elitserien men priserna hade ett annat lag fått.
Efter mycket liv om detta, laget som fått priserna ville inte lämna tillbaka dom och våra ungdomar kände väl att hade man missat ärevarvet så kunde det kvitta.. Men sanningen o säga hade Alice inte orkat sitta en minut till den dagen till häst så hon hade inte heller orkat ett ärevarv.
Måste säga att Hallands ridsportförbund löste det skickligt, dom beställde helt enkelt nya priser och igår i samband med ett stormöte kallades våra ungdomar dit, först med mat o fika och sen prisutdelning.
Vi var på Munkagårds gymnasium i Tvååker.
Lite konstigt att ta emot ett pris så här långt efteråt sa Alice, även lite för "fel" klubb då hon bara var inlånad, men hon var ändå rätt glad över sitt täcke, och det är goa folk i Varbergs laget så vi hade en trevlig stund.
Det var verkligen beckmörkt när vi rullade hemåt i stormen! Nu är hösten här på riktigt.
// Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela