livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Träning inomhus

Publicerad 2019-01-17 09:34:42 i Allmänt,

Ibland åker vi ner till manegen i Fjärås. Denna veckan var den ledig lite mera än vanligt så då passade vi på. Ute är bara hårt hårt. Enigma och Frisky fick åka med, första gången som åker tillsammans men det funkade jättebra.
Först ut, lurvig som en björn var Frisky. Hon var riktigt glad att få åka med och det såg riktigt bra ut. Dom tog några språng och hon var riktigt glad fina ponnyn.
Här såg hon mera ut som en tävlingsponny än den lurviga lilla ponny vi har i stallet nu...
Enigma var glad och stark! Hon har fått lite mera mat på sistonde och det märktes. Får nog dra ner lite på kraftfodret om hon skall gå och styra nästa helg på tävling.
Men hon är bussig och gullig. Glad även hon att få vara med och stå i centrum.
En bild från i somras, man längtar tillbaka eller snarare längtar till den kommer tillbaka.
Oscar är i Sälen och åker skidor med några vänner. Det värmer mitt mamma hjärta, han var strålande glad och tyckte det var jättekul! Han har åkt en gång innan men trodde själv han hade god nytta av sitt ridande för balans och styrkan i benen. En kompis hade fallit olyckligt och brutit ett nyckelben, det är ju lite så i den miljön, sjukvården har mycket att göra.
Emil har åkt på att lunchfodra när han jobbar kväll, hästar är ju inte hans grej men han är bussig och ställer upp. Ponnierna är glada och hungriga!
Så är det i en familj, man ställer upp och det tänker jag ofta på när Alice står där med en rosett eller vinst, det är många som ställer upp för att hon skall kunna nå dit hon vill.
Tacksamhet över min fina familj känner jag varje dag!
// Tina
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela