livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Sponsrad träning

Publicerad 2022-06-30 07:28:07 i Allmänt,

Vår klubb är givmild. Den är lite dyrare än andra att vara medlem i om man jämför med vår fd klubb men o andra sidan så är det en klubb som engagerar och erbjuder så otroligt mycket. Vi har ju varit med på några hoppträningar för Anna Emanuelsson, då betalar man i vanliga fall ca 400 kr och en manege eller paddockavgift. I klubbens regi kostar det då 150 kr. Nu har klubben även haft några terrängträningar där en träning i vanliga fall kostar mellan 350-500 kr och anläggningsavgiften 130-240 kr beroende på vilken bana man är på. Så när klubben erbjuder en träning för 150 kr, ja då är det verkligen generöst. Nu var vi även på "hemmaplan" i Anneberg hos Pontus Hugosson. Han är ju lite av en kändis, influencer som syns mycket i sociala medier, han var även med i Bonde söker fru. Han rider fälttävlan på heltid och bor med sin familj på Kussens gård, det namnet hade han dock aldrig hört med med mina kunskaper om byn kunde jag informera att dom som nu är 90 år gamla kallar gården detta.
Pontus är faktiskt duktig på att förklara och jag tror att alla som var i gruppen var mycket nöjda. Killen fick hoppa lite svårare linjer, Oscar som var med sa när Alice kom på två häckar, man kan ju inte hoppa så snett, men det gjorde dom!
Först denna sen på tvären till en lika dan häck till!
Det känns att både Killen och Alice har fått en självförtroende i terrängmomentet, det enda som blev lite svårt var att hoppa ut från en bana till en annan. Mycket tränande på smalhinder.
Alla ryttarna som var med var duktiga och dom var inte så erfarna på området, så vi får tro att det föder intresse att flera i klubben vill rida detta.
En annan stor sak är ordföranden i klubben Christina är där, tittar och engagerar sej i alla som tränar, Erika som är fälttävlansdrivande i klubben åker även hon dit, dom båda fixar fika och är där alla grupperna. Det är engagemang! Rätt personer på rätt plats helt klart. Kul att Oscar var med också, det var ju ändå han som en gång för länge sedan började att träna terräng på Tjörn hos vår valpköpare Kristina som hade en bana där. Han var riktigt imponerad över sin lillasyster och hennes bruna lilla ponny.... När vi rullade hemåt så var det varmt men väldigt behaglig stämning i bilen, alla var liksom glada.
Killen fick gå ut en sväng till i hagen med sina kompisar! Sen får han sova inne, tillsammans med Svarten som skall tävla denna helgen och Killen nästa, sen får dom semester!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela