livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Dressyrtävling

Publicerad 2018-04-16 11:17:40 i Allmänt,

Vi anmälde för att kolla formen. Så kan vi nog sammanfatta det hela....Vi har ju fått en liten annan dimension nu när vi har lagt en hel del träningar på just dressyren.
Liten vit ponny var totalt lerig och knopparna stod åt alla håll när dottern tog in honom efter några timmar i hagen på morgonen, så det blev stora vår badet! Gul ponny är mera prydlig och såg ut ungefär som när hon släpptes ut, hon tycker själv att hon är fin med sina flätor!
Tänk, dottern ser sin mera svarta ponny, ställer honom vid pålen utanför, släpar fram vattenslang och yes, här skall det badas, i tävlingskläder. Inget gnäll bara gör det. Hon är fantastisk!
Han blev nästan ren, vi skojjade lite om lera på/i öronen när hon red ut från banan.
Stor skillnad i ridningen på några år.... Men han är inte lätt o motivera, han trivs bäst i skogen , helt enkelt!
Jag är stolt över dom, av från honom upp på den gula. Samma L:B program där.
Lite sämre % men domaren tyckte att hon var lite lång och ostadig i formen, helt ok kommentar, men med bakgrunden att vi ändrat från att gå o böja på nacken lite fint till att rida fram till bettet, hitta framåbjudningen och känna att hästen jobbar bakifrån på sina bakben, så var vi jättenöjda! Dom är på rätt väg, när Alice gick från framridningen så utbrast hon: hon har aldrig varit så fin på bakbenen, kanske jag skall rida fram på en hopptävling på samma vis....
Här syns pappa coachen. Är väl inte så där intresserad av dressyr, men älskar sin dotter!
Hon blev så fin i håret, många snoddar, gummiband och jag vet inte vad, kompisen Julia var med som hair dresser, väldigt sött!
Det ösregnade verkligen när vi åkte på motorvägen, men sen var det som att gå rätt in i ett dim moln. Fukten var otrolig och det blev droppar av den!
Vi åkte rätt snart hem igen, huvudvärken mamma hade var inte av denna värld och våra vänner som vi träffade hade redan startat.
Tog ett kort som jag tänkt göra många gånger.
Jag är en människa som ser väldigt mycket bilder i allt jag ser o hör.....
// Tina
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela