livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Ladda om

Publicerad 2018-02-10 16:50:20 i Allmänt,

Ja efter förra helgens upplevelse var det dags för något annat, Alice frågade om vi kunde åka till Skåne och prova att hoppa lite högre.
Tveksam var jag, bygga självförtroende tänkte jag. Rådfråga lite och bestämde att vi åker. Kullabygden, 20 mil en väg... Kallt men vi åkte inte så tidigt utan både maken och jag hann springa först på morgonen och Frisky fick komma ut och sträcka på benen.
Vi kom fram i god tid, trevliga Skåningar och man känner sig välkommen till andra sidan åsen. 
Första klassen gick bra, ett lite onödigt stopp in i kombinationen annars jätte lugn och faktiskt stilfull ritt. Bra avstånd och dottern var jättenöjd. 
Inte jätte lång väntan och vi var igång igen. 
Debut i Lb+5. Mamma and var nervös och blundade när starten gick, så fint och lugnt. Det blev fina avstånd och Frisky var glad. Samma sak här, ett stopp in i kombinationen. Påt igen så fint det gick. 
Svårigheterna högt o brett ur sväng gick som en dans. 
En mycket nöjd pilot red över mål linjen. Vilken härlig runda, varför stopp vet jag inte, men vi löste det och hon kramade om sin vän. 
Sakta rullade vi mot Halland igen. Känslan är så viktig och stoppen löser vi, nu var debuten gjord och lägre klasser nästa gång! 
//Tina 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela