livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Ett stort hjärta

Publicerad 2018-09-11 07:28:44 i Allmänt,

 
I Lördags så var det en mamma och dotter som kommenterade Rally.
Vilken fantastisk ponny ni har, vilken vilja!
Tänk när vi för dryga året sen såg denna ponny stående i en box på Irland, den enda med täcke på sej för han var så tovig och mager. Liam som handlar med hästar hade köpt honom för 2 veckor sen av en familj som bara ställt ut honom på en äng med andra ponnier och han hade varit bortglömd i 1,5 år. Loppor och löss hade han haft och var tokmager.
Liams egna barn i Alice ålder hade provat honom och han kunde garantera att ponnyn alltid gjorde sitt bästa för barnet på ryggen.
Så rätt han hade, vilken snäll ponny!
Han hjälpte verkligen Alice som var rätt spänd vid provridningen på alla vis.
Han fick följa med den stora bilen hem från Irland, Kieth som kör sa när han såg honom att visste jag inte att han varit 7 år hade jag inte vågat köra den magra hästen så långt, en unghäst klarar inte det i det skicket men han har åldern med sej.
Denna ponny har alltid visat att han har ett stort hjärta, försöker alltid göra rätt och enda gången han kan visa lite istadighet är när han inte förstår tex detta med bommar på marken, då står öronen rätt ut och svansen piskar. I ren frustration. Men pressar man inte honom, utan mera lirkar och berömmer ja då släpper det.
Denna magra fula ponny som Cathis nästan övertalade mej att köpa är så underbar och vilken resa dom har gjort bara på ett år. Vi hoppas dom har många år kvar och vart skall det sluta om resan hittills gått så bra!
Vi hoppas och tror mycket på vår Rally , Foxford Dream <3

// Tina
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela