livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Tur dom har varandra

Publicerad 2018-08-30 07:21:53 i Allmänt,

I går var en sk bråttomdag i vår vardag. Allt skall hinnas med, skola, jobb, träning och djur. Mitt i detta behövs lite påfyllning av energi, dvs mat.. Då är det tur att man är flera i familjen.
Storebror jobbade kväll, han checkade av ponnierna på fm, tog ut hundar osv. Lillebror jobbade fm, han tog eftermiddagen med hundarna samt lagade middag. Jag tränade på gymmet på lunchen och svishade hem snabbt från jobbet och hämtade dottern vid skolan. Väl hemma förberedde hon Rally för träningen innan hon gick in för att göra sina läxor. Det var matte och engelska för dagen, då är det tur att syskonen finns..
Emil hjälpte henne med matten, där är mamma ett ufo när det börjar handla om algebra, Emil kan detta och kan förklara jättebra! Tur dom har varandra mina små...
Träningen, tja vad skall man säga. En bra träning, kuliga träningsvänner men Rally, han blir helt perplex av bommar och dom övningarna. Han låser sej. Vi har varit rätt överens om att inte träna detta så mycket borta, men ingår det i träningen så måste han lära sej, sakta men säkert. Den enda negativa egenskapen hon honom vi har träffat på hittills, han blir blockerad och istadig när han inte förstår.
Lena riggade om lite och dom avslutade med hoppning, dock var han lite spänd. Vi fortsätter att rida bommar och sånt hemma, får bygga självförtroende och tillit i vår paddock. Det är precis som om han tror att dom skall hoppa upp och bita honom under magen bommarna. Alice är fantastisk som sitter kvar när han gör sina jämfotahopp över, som en kråka men igår sträckte hon sej i ryggen och var lite stel på kvällen.
Tur vi älskar honom så mycket , för han är så snäll och bussig.
Vi rullade hemåt i kvällningen och konstaterade att nu är hösten här på riktigt.
Ytterligare en dag i Tinas liv.
// Tina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela