livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Händelserik helg del 2

Publicerad 2022-05-31 15:03:52 i Allmänt,

När klockan ringde kl 05:00 på Fredag morgon var jag sådär pigg... Men jag släpade mej upp och ut till hundarna som också var sådär pigga... Vi sprang alla 4 runt fälten, det räcker långt för corvisarna, lite mindre för Blossom men det var härligt, när det var gjort! Anledningen var att jag o Alice skulle åka strax efter 6 o möta upp Maggan för vi skulle till Värnamo och Lady skulle tävlas. En Lb var det tänkt och Alvin Maggans son skulle hoppa La och Msv med sin c ponny. Det rullade på rätt bra, vi var framme precis i tid så Alice kunde gå banan och vi packade ur Lady. En jättefin bana, precis vid vattnet och en megastor skärm, som man trodde hästarna skulle reagera på.
Lb gick jättebra, dom fick ner en bom men helt klart godkänt, jag sa till Maggan att nu kan även jag tycka att dom är färdiga för La, men då anmäler vi det sa hon och frågade Alice. Känns som mamma är lite känd för att fega och inte skynda framåt.... Alice blev jätteglad och nu skulle vi ju ändå vara kvar och vänta in Alvin. Det gick bra för honom och en tredjeplats placering. Sist ut i La blev Alice.
En jättefin runda måste jag säga, ett par bommar föll i början men sen var det som hon kände att hindren var lite högre och fixade alla svårigheter med glans.
Det var en lycklig dotter som kom ut från banan, hon strålade och även Lady var glad.
Tack fina kompis, du gör allt så gott du kan. Maggan var jättenöjd och det är så kul när ett samarbete funkar så bra, hon har verkligen inte ställt orimliga krav på Alice och o andra sidan har Alice alltid försökt ställa upp. Kul med bra kompisar helt klart. Vi väntade på Alvins sista klass och det blåste nästan full storm, sen tittade solen fram följt av ösregn, tror vi hade alla väder! När vi senare rullade hemåt var vi nog rätt möra, allihopa. Skönt o komma hem till färdig mat och bara varva ner, skön känsla att man då är ledig två hela dagar till! // Tina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela