livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Semester

Publicerad 2018-07-30 14:40:19 i Allmänt,

Vi drog över till Öland till samma plats som vanligt med samma trevliga grannar. Denna gången fick Rally installeras på Aledal, den fina ridanläggningen mitt på Öland, 2 km från campingen. Så vi hann med en tävling på Udden oxå.
En CR Ld och en Lc. Målet var fina rundor med bra tempo och avsprång.
CR i Ld och vinst i Lc. Smarta vägar utan för myckegas gav utdelning 
Fotades av Fb vännen Lotta Lundahl 

Visst är dom proffsigt tagna!! 
Dottern var glad att det blev en fin placering med smart ridning.

Glada vände vi mot Öland igen i värmen, för varmt var det verkligen. 30 grader nästan och tur att Rally lite är påverkad av det. Tänk om Diamond varit med mamma, då hade vi inte vunnit sa Alice 😏
Efter några härliga dagar med bad och ridning styrde vi kosan mot Skåne och Flyinge för Sverige finalen. En träning och dagen efter uppridning. Det märktes att Alice är tränad av en noggrann tränare för det gick galant på träningen. På uppridningen hade hon start nr 2, en mycket pigg Rally i 35 grader. Hon kunde inte tänka så mycket på stilen för det var fullt sjå att få till bra språng och en säker runda. OS medaljören Jan Jönsson dömde men inte så höga poäng, vilket han påpekade berodde på ponnyns iver. 
Malin kom ner och tittade och var så gullig att hon tog över släpet och körde hem Rally, han slapp och stå på släpet i värmen och vi fick en häst fri vecka på Öland. 
En kram av en svettig förebild inom fälttävlan, Silver Sara! 
Förebilderna hade även clinic och lärde ut många bra tips för dom 50 unga ryttarna. 
Framåt kvällen rullade vi dom 27 milen tillbaka mot Öland. 
En liten uppdatering som sagt semester.. 
//Tina 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela