livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Sverige final med ändrades semsterplaner...

Publicerad 2018-07-20 20:39:56 i Allmänt,

Det är kul, så jättekul när det går bra för dottern! Men jag gillar att ha väl framförhållning i mitt liv, speciellt denna vår/sommar som har varit tuff med all död och sjukdom. Det är en del saker som man kanske inte delar med sej på bloggen, då den skall vara i positiv anda.
Hur som haver, nu till det positiva. Vi åkte i Fredags till Lundåkras fina terrängbana för träning inför Distriktfinalen i Sugar cup. Banan är fin och Rally trivs verkligen med att hoppa terrängen. Modig och är ha bara helt förberedd så hoppar han allt med stor glädje.
Allt gick jättebra och Anna var nöjd med ekipaget. Det är en galoppsträcka, där skall alla köra som om det vore motorvägen, men du Alice låter honom bara rulla på, du behöver inte gasa alls! För så är det verkligen, det finns mycket fullblod i ådrorna och energi på Rally killen!
Söndag uppridning, tveksamt om det skulle bli Anna eller Ted Velander, då han var utomlands.
Han är lite känd för att sätta låga poäng men Alice hoppades ändå att han skulle komma så hon fick se vad hon dög för! Och se, där stod han. Grundaren av Sugar cup. Startnummer 13, i mammas skrockfulla värld, kan det gå hur som helst....
Denna milda blick han har våran Rally!
Alice velade lite, hur var det nu med stigläderlängden, var det verkligen så här korta dom skulle vara sa Anna.... Ändrade och ändrade tillbaka... Hon var nog lite spänd ändå, även om hon inte skulle erkänna det just då!
Fint i väg och högt i balans. Tänk, mamma and var inte ens nervös! Litar på Rally och dottern. Sen kan allt hända men dom rider i skog och mark varje dag. Kan lika gärna hända hemma.
När Alice rider i mål säger Ted: Detta var hittills dagens bästa ritt, fint i balans och harmoniskt på alla vis. Poäng 8,5! Alltså, vilken min på dottern, hon har verkligen aldrig i hela sin långa karriär som tävlade fått så bra poäng i någon stilridning, verkligen inte!
Vi väntade heeela dagen verkligen på prisutdelningen.
Hon slutade total 2:a av 60 starter! Av Ted! Hur stort var inte detta!
När vi rullade hemåt sa Alice: tänk mamma, jag gick till Sverige final och kan inte vara med! Det är faktiskt lite sorligt. Denna ödmjuka tjej, vet att mammas ork inte alltid finns och säger sällan att något saknas i hennes liv. Vi får räkna på det helt enkelt svarade jag.... Och visst var det så, fick planera om allt, byta ponny till tävlingarna på Udden, Frisky fick stanna hemma och bli ännu mera sommarmullig, Rally fick åka med istället.
Så här glada var vi när vi gav oss av mot Öland!
När vi rullade över bron visste vi planen, på Onsdag åker vi till Flyinge, enkel resan 30 mil med Rally och tränar, sen på Torsdagen rider hon upp i Sverige finalen.
Saxnäs är precis så underbart som det alltid är, hoppas kunna ladda mina batterier för fullt. Därav blir det lite sämre med uppdateringar, hoppas på överseende med detta.
Nu Udden i helgen, sen Flyinge nästa vecka, även en inrutad mamma kan ladda om!
// Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela