livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Tillbaka på banan

Publicerad 2018-06-11 07:25:38 i Allmänt,

I Lördags var det dags igen, tävling. Som dottern väntat på detta.
Hon var uppe jättetidigt för att åka med Diamond som vi lånat ut för dagen till Bea, hennes ponny fegade ur lite så för att kunna hoppa i laget för Div 3 så behövdes en annan ponny och där är Diamond perfekt. Inte snabb men rätt säker! Bea har ridit honom några gånger innan men dom känner varandra inte speciellt väl.
Fredagskvällen blev det badande men då ryckte Emil in och gjorde detta för Beas syster tog studenten så tiden blev knapp för henne.
Jag är stolt över Alice som lånar ut sin prins, hon försöker se till att alla blir nöjda och glada och hon ser det så att om hon kan hjälpa sin vän så betyder det mycket även för henne.
Jag roade mej med att springa till sjön och ta ett morgondopp innan jag sprang tillbaka igen, men fick stadigt uppdateringar i telefonen och detta fina kort!
Ridsport när det är som bäst! Coachen försöker hjälpa till minuten innan start, lite pepp talk även till ponnyn.
Han gjorde sitt jobb, nolla i förklassen och nolla i lagklassen. Bea var jättelycklig och hennes högsta dröm är att få rida ärevarv så det hoppas det blir nästa gång.
Efter mitt bad plockade jag in Rally o Frisky som jag körde in framåt eftermiddagen. En Lc för Rally och en Lb för Frisky. Familjen GGB var ju självklart på plats och vi fick en skön efter middag ihop samt väldigt många fina bilder av Robban.
Rally kändes fin, hon red fram honom mest på travbanan vilket passar honom bra. Han tycker det är lite jobbigt att knös in i en liten paddock men med både en travbana och stor paddock funkade det galant.
Alice red honom bra, i rätt högt tempo men han är rädd om sej och det blev nog bara ett kråkhopp och hon satsade inte jättemycket i omhoppningen.
Se så högt över han är och dom ögonen, inställningen till livet helt klart! Foto: Robban, Garcia foto!!
Dottern var så nöjd över sin prins!
Han tyckte att livet lekte tror jag!
En röd rosett fick dom för sin 4:e placering!
Extra kuligt är ju när 1:a placeringen knips av Ida och Lusen!
Alltid kul att rida ärevarv ihop!
Sen var det Friskys tur. Alice var inte på topp, hon är inte ok sedan Bältrosen i kondition ännu så jag var lite tveksam faktiskt. Skulle hon orka, i denna värmen?!
Men Frisky tyckte nog det var kul att komma ut igen, hon bjöd fint och inte en tvekan på hinder.
Lena var banbyggare och jag stod jämte henne när Alice red, en skolrunda och jättebra tyckte hon, tighta svängar men tyvärr föll sista bommen!
Robban fångar känslan verkligen. Denna bommen låg kvar men nästa föll....
Vi var nöjda och dottern var jättenöjd med sina ponnier, dom ställde verkligen upp!
När vi åkte hem tog vi vägen om Askims camping, familjen GGB skall köpa husvagn och vi var med som "gamla" campare. Den var jättefin och på Söndagen kom det ett mess, att nu kan vi campa ihop!
Alltid så skönt med bra vänner, som är goda ända in i själen! Dom kan man ha mycket kul ihop med.
// Tina
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela