livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Inte så ofta

Publicerad 2020-04-30 11:53:49 i Allmänt,

Det är verkligen inte så ofta som jag får mycket fibro värk numera. Tror på min egen diagnos att det kommer när det är väderomslag och speciellt blåst. Det viner i huset idag, jag känner hur det liksom blåser kring öronen när jag sitter och jobbar. Fick nästan inte upp ögonen i morse så trött var jag. Fick kurat in mej i min morgonrock i natt för värme hjälper ialla falla lite. Så gnällTina vad skall du nu göra åt det. Mitt ansvar att försöka lösa detta.. Tog Blossom och gav mej ut i stormen, på rätt stappliga ben tänkte jag att jag springer några km iaf.
Blossom är alltid pigg på! När jag hade sprungit en bit och var på väg hem tänkte jag att det kan ju inte bli värre, tårarna rann ner för kinderna och jag kämpade mej upp för backen. Hem och ut med corvisarna och sprang en bit till, fick ialla fall ihop 6 km, bra o ha samlat på mej lite om det blir ännu värre i kroppen. Lillcorvi hoppade och studsade genom skogen och storcorvi var riktigt glad. Det måste blåsa förfärligt i deras stora öron.
Gucci är helt klart Alice hund, den första tiden när hon sprang ut på natten har satt sina väldigt fina spår, hon älskar Alice! Blossom är mera hela familjens hund, glad i alla och alltid positivt inställd. Sen är det Divine, hon är min hund. Går någon annan ut med henne så är det på nåder att hon följer med, dom måste ha koppel för annars vänder hon gärna hem, om jag är hemma. Hon tog liksom vid i mitt hjärta när Kissy dog. Dom är lika och känner av min sinnesstämning jätteväl. Det är härligt att ha dom alla 3! // Tina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela