livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Att fatta grejen

Publicerad 2020-08-31 09:42:24 i Allmänt,

Killen tog ju slut sist på terrängen efter väl genomförda dressyr och hoppmomentet. Helt bensinstopp så nu var planen att utsätta honom för detta igen. Söndag morgon så satt Alice på hästryggen 08:30, red igenom ett dressyrpass och sen hoppade en bana. Sen in i boxen, äta och vila. 13:15 var vi på Hermanstorp och träning för Anna.
Killen klev ut och undrade vad han gjorde här, han var ju redan riden och ville sova lite...trodde vi i alla fall! Han visade upp en helt annan sida, modig och framförallt glad!
Mamma, när jag stod vid starten och skulle iväg till första stocken, han stegrade och kastade sej framåt, han ville bara iväg! Det syntes på hela honom att polletten trillat ner! Långa fina galoppsprång, mycket tryck i sprången och framförallt öronen framåt!
Sist snubblade han över dessa, la sej liksom över dom blågula bitarna.. Nu svävade han över med god fart och marginal. Så nu har vi bestämt, att på Septembertävlingen gör vi ett nytt försök. Ingen som säger att det kommer gå på räls, men vi gör ett försök. Håller tummarna att han är lika glad då, för då kommer dom få väldigt roligt ihop den dagen! // Tina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela