livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Grävling och hög höjd

Publicerad 2022-10-28 07:20:45 i Allmänt,

När jag var ute och försökte springa lite igår så får jag hitta på lite nya eller kanske mera rätt gamla rundor. I vanliga fall springer jag ju ungefär 5 km + - men nu har jag fått minska rejält och går ju uppförsbackarna. Det blir lite bättre för varje dag men jag vill inte pressa lungorna så det kanske blir fel i längden. 
När jag iaf tog mej ner till Ålgårda och iställt för att springa runt Sundsjön vek av upp på vägen och gick upp för den backen vid ställverket hörde jag någon som spikade, lät det som. Jag vände på huvudet och tänkte det är väl dom med flotten på andra sidan som snickrar. Rätt mycket sly där så jag såg inget, men när jag kom upp för backen såg jag! Det var inte dom boende, det var höghöjdsmontörer som hängde i ledningarna som går i spannet ovanför sundet. Där är det högt!!
Jag som är dålig på meter men det är fruktansvärt högt!
Där hänger dom i en korg, spänningen är på ledningarna och hur dom tagit sej med bil in på andra sidan, det måste jag undersöka, får rida upp för berget och leta reda på den vägen. Googel maps får bli min vägvisare!
När jag springer eller går på asfalten kan jag inte ta med corvisarna, dom släpar liksom sina klor på något vis så dom blöder på uppsidan när det blir för mycket asfalt, men Gucci var inte så bekymrad för det...
När hon ligger på det viset så slår det mej hur lik en död grävling hon liknar!
Nu är det Fredag, hästiga aktiviteter hela helgen och det är ju kul. 
// Tina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela