livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Uteträning

Publicerad 2021-04-29 08:59:30 i Allmänt,

Äntligen, nu är det ute träning! Det är bra o ha ett ridhus och väldigt lyxigt när det viner utanför men när man får komma ut, det är som att börja andas igen! 
Lite tråkigt är det när vi kommer och Alice är ensam, denna pandemi har gjort att folk ligger lite lågt med träning och någon häst är skadad en annan avvaktar och en tredje har blivit av med sin häst, och då återstår bara Alice. 
Idag fick Fleur följa med, alltid lika glad att få åka med!
Både Lena och maken Roger är så glada dom gånger vi tar med Fleur, dom älskar verkligen henne högt!
Det var inte riktigt samma tryck i henne som vi är vana vid, lite lurvig nu i avvaktan vad som händer på tävlingsfronten, går mycket ute och kanske vi behöver fodra upp henne också.
Man ser Lenas fokus på sin elev!
Dom kom lite långt två gånger och då blev det lite väl långt när inte det explosiva finns där, Alice blev lite konfunderad men Lena sa att ge henne lite havre så är hon nog på g igen. 
Många fina språng blev det men vi kände inte riktigt igen Fleur. 
Så nu skall havren inhandlas och så får vi se om hon blir väldigt glad.. Vi har ju varit lite sparsamma med kraftfodret då hon blir väldigt väldigt glad emellanåt men nu tar nog nog våren även på en gammal ponny! 
Och nu har det hänt, dags att börja tävla igen. Exakta regler kommer under dagen och vi är så glada för detta, för är det någon stans man kan hålla avstånd så är det ju i hästsporten och ta vara på utomhussäsongen! Hurra! 
// Tina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela