livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Riktig mjölk

Publicerad 2021-01-29 09:09:59 i Allmänt,

Igår var jag och Alice en sväng ner till Pia, min syster. Hon bor nere i Långås och ofta när vi är neråt hennes trakter bla nära Hermanstorpsbanan, då jobbar Pia så det var länge sedan vi sågs. Jag känner nog det mer o mer genom åren går att släkten är viktigare och viktigare. Hon bor ju på en gård och jag fick med mej "riktig" mjölk! Nu fick jag med mej en flaska hem!
Det är så mycket mera än bara mjölk. Förr när jag födde upp valpar och bodde granne med en gård så gjorde jag alltid välling till dom under första tiden, och vilka fina valpar vi hade! Grova och pälsiga så helt klart är det bra med riktig vara. Jag älskar ju kor och detta är ju en fin sammankoppling till den bra maten. Det har ju varit fantastiskt fint väder om man gillar snö och is..
Det var väldigt kallt att springa men hundarna var överlyckliga! Till o med gammelcorvisen är riktigt pigg och glad, far omkring som ett jehu och busar. Om man gillar snö i nacken så finns det väldigt mycket av den varan när man springer i skogen!
När vi åkte från Pia så var det fullmåne
Jag bad Alice att ta kort genom bilrutan, men det blev ju inte alls samma upplevelse som att se det live..
Stor rymd och mycket yta så kändes det. Tankarna dras automatiskt till universum och vad som finns där utanför. Inte konstigt att dom trodde på Gubben i månen förr i tiden! // Tina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela