livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

En helg springer iväg

Publicerad 2023-10-31 07:51:03 i Allmänt,

och då är det gott att ha en dag extra ledig. Det är sen gammalt, att jag trivs med att vara lite ledig i samband med lov. Nu är ju Alice vuxen och lever ju sitt liv men lite kan vi göra tillsammans. 
Oscar kom ner över helgen, fick sin bil lagad inför besiktning av vår supergulliga mekaniker, 25% av kostnaden som dom sa i Linköping, morr sa mamman när man försöker utnyttja mina barn!
Med honom kom ju älskade Yoda!
Han har vuxit förbi sin mamma nu och härjade fritt i skogen. Här i koppel med svansen som en radar, han älskar skogen! 
4 hjulingen, den mådde inte så bra så bilen fick bogsera upp den till den samme mekanikern och veden hämtas i bilen denna gången...
Väldigt bra o ha en farfar som pysslar med att klyva ved, så det bara är o hämta! Söndagen var ju ösregn, jag hade sett att det skulle börja runt 10 snåret, jag hann o gå en långis med hundarna runt Sundsjön innan dess, himlen var mera än grå!
Blossom först av alla!
Alice mjölkade hela helgen och även hon vann en timme i Söndags... 
Man får skojja lite med henne ibland... 
Jag körde Oscar till tåget i Söndags morse, han skulle till vänner i Göteborg och jag passade på att gymma när jag var ute och körde. När jag kom hem kunde jag inte gå ur bilen, måste bara lyssan kvar, ett beteende som inte blir lättare när stereon i min bil har bra bas. 
Vi åkte till Hööks en snabbis när Alice var färdig med mjölket, där köpte vi en ny Manny. Den alltid älskade Mammuten från filmen Ice Age, den borde alla se, gamla som unga! Manny har hängt med ett tag, blivit urplockad av Gucci, ärvd av Yoda, så nu köpte jag faktiskt en ny. 
Men den kommer väl snart o se ut som den gamla... 
// Tina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela