livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Springer du fortfarande så där tidigt

Publicerad 2023-05-31 07:57:01 i Allmänt,

Den frågan fick jag av en arbetskamrat häromdagen, nej tyvärr, jag är så innerligt trött numera svarade jag och kände ända in i hjärtat hur jag egentligen saknar springturerna i soluppgången. Trött, jo det är jag, tar tusen och en prover, 5 rör blod häromdagen. Allt är hittils helt normalt... 
När jag i går kväll helt enkelt inte kunde förmå mej att ge mej ut o springa hade arbetskamraten ändå väckt en känsla... Morgonturerna är dom bästa helt klart. Så i morse kravlade jag mej ur sängen vid 05.30 med god hjälp av en förvirrad fluga som hittat mej i sängen. Död åt den! 
Blossom är ju fantastisk, alltid så positiv och vi gav oss iväg. 
Solen hade ändå kommit upp en bra bit på himlen redan i arla morgonstund. Kunde springa där nu när det så är så torrt i hjulspåren, bara längtar tills dom gör i ordning vägen längs sjön igen. Lite ont i mej gör det när jag springer förbi gravljuset och hjärtat där en man omkom med sin 4 hjuling för en månad sen.
Sen är skogen avverkad, vägen som gick innan är riktigt fin nu och jag hoppas innerligt att den inte blir markberedd och satt plantor i. 
Sen är det nästan meditativt när jag står o stretchar vid stallet och hästarna går o tuggar i hagarna. 
Då känner jag att det är läkande i själen. 
Häromdagen gick jag över torget i Kungsbacka där dom precis rivit det sk Domushuset
Det fulaste huset i hela stan nästan men ändå så fattas det något. Hoppas det blir ett vackert snirkligt hus där nu, inte som det blåa fula i bakgrunden. Något som passar ihop med den pampiga kyrkan. 
I Söndags begav barnen o jag in till Kungsbacka för att köpa skor men vi var lite sena på bollen så Kungsmässan hade stängt...På vägen hem körde vi över Hjälm och på sjöbetet var det släppt lite äldre kalvar.
Vi gick ut och Alice ropade på dom, det är ju mina första kompisar sa hon! Dom reste sej och kände igen sin mammas röst men verkade vara i tonåren så dom lunkade iväg och idisslade lite. 
Den som byggde slottet, den visste verkligen vad dom gjorde när dom byggde det precis där!
I Fredags var vi på teater, Johans julklapp från mej. Kändes väldigt skumt att gå in på en teater när det var ljust och fint ute. 
Jag var som vanligt trött men följde ändå med. 
Måste säga att han är verkligen en kul person, när han förklarade hur han handlar och jämfört om han går efter frugans inköpslista, ja då var det hör igenkänning på den. 
Det skulle egentligen varit i April föreställningen men då blev han sjuk så det blev framflyttat. 
Han kommer tillbaka i höst, ett tips,se den föreställnigen!
// Tina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela