livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Man hinner med mycket på en dag

Publicerad 2017-11-05 07:41:43 i Allmänt,

Så skönt, fodra, mocka och sen springa innan frukost, då äter jag i lugn o ro och känner mej avslappnad denna Lördagsmorgon! Vi hade bestämt saker så dottern red gul ponny efter frukost och jag fortsatte att måla på övervåningen. Det blir jättebra och ljust och fint. När vi bygger så är liksom målningen på min lott och jag är rätt nöjd med det, för man ser resultat med en gång och oftast blir det så fint. Eftersom vi bor i timmerhus är jag emellanåt lite trött på trä och den färgen så att kunna måla vitt nu är så kul! Alice for ner till ridskolan för att hjälpa en kompis med sminket, utklädning och Haloween hopp på schemat. Själv målade jag vidare och Oscar hjälpte mej att lasta Rally, för nu skulle han få följa med på maskeradhoppning, som han säkert aldrig varit på. Han blev inte ens berörd av sin ryttares utstyrsel!
Han är ju cool och hänger med på det mesta!
Alice valde att inte hoppa så högt utan höll sej på 70 & 80 cm. Första rundan var felfri men gick lite fort så den var hon inte så nöjd med men andra rundan var det bättre flyt om än han blev lite glad och stark så det blev nån bom ner och en volt.
Kompisarna från ridskolan tyckte det var synd att han rev men Alice såg rundan som en träning och ser framstegen så hon var jättelycklig. Den är skillnad vad som är viktigt och hon har ju kommit rätt långt i sitt tänk, för att vara så ung Maken körde hem ekipaget och vi kastade oss i bilen mot Billdal, vi hann nästan men inte helt. Alice klasskamrat Thea red ju SM i ponnyhoppning och hade precis ridit när vi kom. Men vi såg resten av klassen, det var riktigt stort och svårt!
Duktig ryttare måste jag säga och fantastiska ponnier! Vilka stora hjärtan dom har på denna nivån, modiga och bussiga. Ryttarna kan göra en del fel och det funkar ändå. Christian Olsson radioreportern var där och han är ju bara bäst, intervjuade medaljörerna.
Lite kul var det allt att Thea kom trea och fick bronset med hem. Vi tittade på D ponnierna innan vi rullade hemåt, med en mellanlandning hos Kusin och lite hundprat. Har liksom tappat den biten så det var kul att fräscha upp minnet lite! Sen middag och sen sängen! En Lördag i vårat liv.... // Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela