livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Det blåser...

Publicerad 2017-10-04 08:58:46 i Allmänt,

Kan man ju säga lite lugnt. Jag är glad jag sprang i går morse, för i dag hade det inte varit speciellt kul.. Maken har varit i skogen hela natten, gått i detta väder för att hitta ett fel som gjorde väldigt många strömlösa, dom är hjältarna i natten, Johan och Agne! Själv var vi på träning hos Lena, det blev många för det var en lägre grupp än vad Alice är van vid att träna i. Men det var kul och man lär sej otroligt mycket på att titta på andra. Skoj att träffa nya ponnyföräldrar och se lite nya ponnier.
Den gula var med denna gången och det gick toppen bra.
Alla sprången var fina och det var en missuppfattning på ett hinder, det var allt. Frisky gick av men kände att energin inte räckte och ångrade sej lite i luften. En klok ponny och piloten fick se till att ge rätt förutsättningar så funkade det bra. Det ligger på lite över Lb nivå och dom trivs där. Frisky behöver att Alice är lugn och bestämd och nu har dom hittat det ihop, ingen stress eller press utan tar hinder efter hinder, det känns riktigt lovande! När vi kom hem så stod dom andra inne och Diamond var lite sugen på morötter, när han inte längre är träningsponnyn nr 1, nu är han "bara" nr 1 i hjärtat!
Hans öga är lite svullet men nästan klart så det går åt rätt håll. Emellanåt får vi säkert behandla det men just nu är det fint! // Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela