livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Tänka positivt

Publicerad 2018-02-05 15:59:00 i Allmänt,

Nu kan vi tänka positivt, vilket otroligt stöd Alice har fått av vänner och tränare som hört av sej, det är fint, att det blir något positivt utav detta trots allt. Som sagt, det var urkallt i Borås -5 grader och blåsigt. Ponnyn som är klippt paltade vi på så gott vi kunde, första gången vi varit på tävling med tre täcken på! Husse såg till att knacka hål på betforen och i med vatten så hon fick druckit ordentligt. Även husse var rätt påpaltad!
Första klassen gick ju ungen o vann och trösten med kompisen som stöttade gjorde att prisutdelningen blev bra ändå. Ida är en favorit bland vännerna helt klart!
Foto självklart Robban, Garcia foto.
Obligatoriska segergesten! Det rödgråtna ansiktet syns inte, tack vare solskärmen! Alice bara älskar när Robban fotar!
Lb gick ju toppenbra också, start nr 45 gjorde att vi såg B ponnierna och även många C, såg vart klurigheterna var och det är alltid bra.
Alice var mera nöjd med denna rundan, finare språng och inte så tveksamt, kom fel på ett i omhoppningen men då var ponnyn jätteduktig och ställde upp, en väldigt bra förbättring om man jämför med för ett år sedan. En 6:e plats var Alice jättenöjd med när det var över 50 starter. Har aldrig sett så många sadlar som åkt runt, flera stycken och min filosofi är att alla groomar frös fingrarna av sej så man glömde lätt detaljen för då får man ta av sej vantarna. Väl påpaltad även dottern!
Vi försökte avrunda på ett positivt sätt och valde att äta middag och titta på D-ponnierna innan vi åkte hem. Kan tala om att det var skönt att ställa sej i en varm dusch när vi landat och sen krypa ner under filten! Hua mej, jag bor inte i Norrland av ett skäl, jag gillar inte kyla! // Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela