livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Det blev en träning

Publicerad 2018-01-17 08:42:12 i Allmänt,

Kändes nästa som att komma "hem"! Vi skulle köpa foder som vi gör hos Cathis, dom skulle träna hos Lena så sagt o gjort åkte vi och möttes i Ubbhult. Två flugor på smällen! Det var en markarbetesträning vilket dottern inte är så förtjust i, hon vill mera hoppa och träna på vanligt vis. Såg hur hon riktigt sjönk ner i stövlarna när hon insåg att idag blir det inte hoppning alls. Men så bra Frisky gick, Alice var strålande glad när hon hoppade av sin fina ponny!
Kanske dressyrlektionen häromdagen satt i lite.. Sen blev hon ju jätteglad att träffa Ida och co, det är ju så himla kul och vi har många goa minnen ihop! Att komma "hem" till Lena är skönt, man vet hur allt funkar i grunden och litar helt på träningen som vi vet är utvecklande och bra, sen goa vänner på det blev det ju jättebra! Hemma bäst! En nackdel finns ju och jag var glad maken var med och körde...
Uppe i Ubbhult var det snöigt och halt, isiga vägar. När vi kom ner till Halland så var det blöta men fina vägar! Alice sa när vi åkte hem: Mamma, skalan var upp till 5 idag, hur bra vi var, alla fick 5 så Lena var så nöjd men hon sa till mej att du får 7 idag! Jag är så himla glad för det mamma! Somnade med en go känsla i magen, ingen olycka på vägen hem och dottern så himla nöjd. Vaknade med en känsla i magen som inte var bra, bara så ledsen. Kan inte ta på det men tror jag drömde om Kissy i natt, att hon stod där vid min sängkant när jag vaknade... Tårarna rinner ner för kinderna, denna saknad är så stor.
Lite tulpaner brukar pigga upp. // Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela