livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

Lite ledigt

Publicerad 2018-11-05 07:15:38 i Allmänt,

Jag passade på att ta lite ledigt när det nu var Novemberlov, som vanligt blev det lite fullspäckat schema men inte så många bilder denna gången.
I Torsdags så styrde vi kosan mot Helsingborg, lite shopping, det blev verkligen inte mycket av den varan tyvärr, snurrade runt och letade efter jätte köpcentret som jag trodde låg vid en väg... Det gjorde den inte... Till slut hittade vi den men blev inte jätteimpade direkt. Men vi tog en tur till Danmark på båten, detta har Alice inte gjort innan men tyckte det var lite spännande, hon är som mamma, litar inte riktigt på fordon flytandes på vatten...
En fika hann vi allt med!
Vi landade med trötta fötter på hotellet som vi unnat oss, och som vanligt är ju frukosten det allra bästa.
Innan vi for iväg så letade vi upp gymmet, det bästa med det gymmet var nog utsikten!
Ett rum med lite träningssaker skulle jag vilja beskriva det som. Men vi fick tränat lite innan en dag på läktaren tog över.
Vi tittade hela dagen på Ponny SM i hoppning. Många duktiga ekipage, några vi känner. Framförallt var Alice väldigt hoppsugen när vi åkte därifrån och vi kunde konstatera vilka fantastiskt ponnier det finns! Vilket mod och glädje att få göra det dom är allra bäst på!
Lördagen bestod av lite pilljobb, inte riktigt min grej...Laga gångjärn till transporten då dom gamla bara gick av, utan anledning..
En Lördag i Fagared liksom.... Jag hade också hunnit med att springa en halvmil så hela dagen gick inte till spillo... Alice var o lekte med Bea och sen kom dom hem och flätade och klippte ponnierna inför Söndagen.
Kungsbacka, Lc för Rally och Lb för Frisky.
Rally fin, ett stopp i omhoppningen eller stopp o stopp, han klarade inte av en tight sväng... Men glad som en lärka var han allt och tyckte att han ägde hela anläggningen! Jag älskar hans uppsyn, så positiv till allt!
Frisky, nja det är lite motigt... Ett stopp och ett ner.. Det vill sej liksom inte riktigt...
Vi får grunna lite på detta..
Vi stannade hela kvällen när vi lastat av hästarna hemma i hagen, familjen GGB var där utan B, Lusen en fin runda i Lb, Jacob en kanonfin runda i La, Lusen snubblade över sina egna ben och dom gick omkull vid ett hinder.. Såg rätt dramatiskt ut men gick efter omständigheterna bra, inte värre än hon kunde rida ärevarvet på Lusen som Jacob fick på sin tredje placering.
Gott o landa hemma vid järnspisen och äta älgfärsbiffar när man kommer hem...
Ny vecka, jobb och skola, precis som vanligt, vart tog den lediga veckan vägen liksom...
Tur jag har bloggen, så vet jag precis hur den gick till!
// Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela