livetsomtina.blogg.se

Vardagsblogg

I god tid

Publicerad 2019-02-15 09:00:00 i Allmänt,

I Onsdags var det tävling som det brukar vara på Kärret. Denna gången fick Enigma följa med och hoppa en Lc och Frisky värmde vi också upp med en Lc. Det brukar vara lite tradition att starta året med denna tävlingen och för Frisky blev det så i år igen. Det är lite körigt att ha två stycken i samma kategori, Enigma gick ut som nr 3 och Frisky som nr 17 av 18. Vi var i väldigt god tid, det började ju inte förrän kl 10 så vi gick banan i lugn o ro, satt på läktaren och dottern kopplade av på sitt vis.
Det är tur man har bra vänner på plats som hjälper lilla mamman med allt runt omkring, det är ju att hålla en ponny, filma och coacha där mamman inte räcker till. Enigma gick felfritt, det saknas en hel del grundridning än så länge på henne men det kommer bli toppenbra när dom får ihop sej! Frisky var glad att hon fick vara med. Hon var fin och gick in som den drottning hon är, huvudet högt och frustande näsborrar. En fin runda med bra vägval och ändå näst snabbaste tid! Som en utbrast på utsidan, den ponnyn vill verkligen inte riva, hon är en näst intill oslagbar ponny!
Mina fina hjärtan. Dagen efter är ju alla hjärtans dag. En dag som i vanliga fall brukar firas jättemycket från alla håll men igår blev jag uppvaktad lite extra, säkert för att året varit så tufft och någon kanske är glad att mamma och frun står där. Denna vackra efterrätt bakades och pysslades ihop av dottern framåt kvällen!
Vi hann även med en liten ridtur på eftermiddagen, Frisky var väldigt glad kan jag tala om och jag fick berätta för henne att nu var det gamla mamman som satt i sadeln, inte den modiga lilla piloten som uppskattar glädjefnatt! Lyckliga ponnier kan man väl sammanfatta ridturen!
// Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela